Imkervereniging Deventer

Red de bijen

Staatssecretaris van Economische Zaken Sharon Dijksma is in de positie om neonicotinoïden in Nederland te verbieden. Een meerderheid in de Tweede Kamer sprak zich hier al eerder voor uit. Laten we mevrouw Dijksma helpen de knoop door te hakken door de petitie te tekenen waarmee we haar massaal laten weten dat wij er als bijenhouders genoeg van hebben dat onze bijen en andere bestuivers door neonicotinoïde bestrijdingsmiddelen in hun voortbestaan bedreigd worden.

We kennen Greenpeace van grote, spectaculaire acties in de hele wereld. Met de actie ‘Red de bijen’ richt Greenpeace zich op bescherming van onze bijen en andere bestuivers tegen giftige bestrijdingsmiddelen. Teken hier de petitie die de directie van Intratuin oproept te stoppen met de verkoop van bloembollen en planten die met giftige bestrijdingsmiddelen behandeld zijn.

Imkerdepot 'Over de IJssel'

Hier koop je alles wat je nodig hebt op imkergebied en praat je onder het genot van een kopje koffie bij met collega-imkers. Openingstijden? Check ze op Bee Happie of bel Hilbrand Meijer op 06 – 51 340 873.

Kaart
Tweet