Imkervereniging Deventer

Oproep: voor welke kast of korf kiest u?

Door Hans Waltman

Imkers zijn – tenminste, dat wordt wel eens gezegd – eigenwijs. In ieder geval heeft elke imker zo zijn/haar eigen overwegingen om te kiezen voor een bepaald soort bedrijfsvoering. Zo ook heeft elke imker zijn eigen overwegingen om voor een bepaald soort kast te kiezen. Nieuw of gebruikt, hout of kunststof, spaarkast of simplex, traditioneel of natuurbouw, enzovoorts. Als webredactie zijn wij dus benieuwd naar de volgende zaken:

  • Met welke kasten en/of korven imkert u?
  • Welke overwegingen speelden een rol in deze keuze?

Daarom het vriendelijke verzoek om onderaan deze pagina een reactie achter te laten. De uitkomsten van dit kleine onderzoekje zullen we publiceren in de eerstvolgende Tuters & Kwakers en op deze site. We zijn ervan overtuigd dat we op deze wijze veel van elkaar kunnen en zullen leren. Daarnaast is het gewoon leuk om te ontdekken met wat voor soort kasten en/of korven een ieder imkert. Kortom: ter lering ende vermaeck!

Imkerdepot 'Over de IJssel'

Hier koop je alles wat je nodig hebt op imkergebied en praat je onder het genot van een kopje koffie bij met collega-imkers. Openingstijden? Check ze op Bee Happie of bel Hilbrand Meijer op 06 – 51 340 873.

Kaart
Tweet