Imkervereniging Deventer

More than honey

Dat bijen veel meer doen dan honing produceren, weten we natuurlijk al lang. Ze laten ons ook een wondere wereld zien waarin samenwerken en leven voor het algemeen belang voorop staat, waarbij het poldermodel verbleekt en waarin schoonheid in elke vierkante millimeter zichtbaar is.

De film More than honey belicht deze wondere wereld en vraagt tegelijkertijd aandacht voor de bedreigingen die wij als mens, door onze manier van omgaan met de aarde, vormen voor de bijen.

Op de website van More than honey vind je aanvullende informatie over de film zelf, de makers en de bioscopen en filmhuizen waar je de film kunt gaan bekijken.

De film kan op vrijdag 10 mei, zaterdag 11 mei, zondag 12 mei, dinsdag 14 mei en woensdag 15 mei in Filmhuis De Keizer in Deventer bekeken worden.
In het kader van het Science Café Deventer Bye bye bij? zal Filmhuis De Keizer de film ook op 13 september om 14.30 uur en op 15 september om 16.15 draaien.

Imkerdepot 'Over de IJssel'

Hier koop je alles wat je nodig hebt op imkergebied en praat je onder het genot van een kopje koffie bij met collega-imkers. Openingstijden? Check ze op Bee Happie of bel Hilbrand Meijer op 06 – 51 340 873.

Kaart
Tweet